"IMPORTANT NOTE"
We Update our site frequently and we want to keep you guys informed so enter your email in the top left hand box and click subscribe,so that whenever we post new papers it gets delivered right to your mail.



Exclusive Easy AZTEC Software Placement Paper 2007 November



AZTEC Software Placement Paper incredibly easy


 Section A 


The following questions are taken from the book--Puzzles & Teasers by George J. Summers.We have provided you with a few questions so that you get a clear idea of the pattern for 2008 interview paper.


 


1.One of the following is my secret word:AIM DUE MOD OAT TIE.With the list in front of you, if I were to tell you any one of my secret word, then you would be able to tell me the number of vowels in my secret word.Which is my secret word?


Ans.TIE


 


2.In the following figure:


A B C


D


E F G


H


I


Each of the digits 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, & 9 is:


a)Represented by a different letter in the figure above.


b)Positioned in the figure above so that each of A + B + C,C + D +E,E + F + G, & G + H + I is equal to 13.


Which digit does E represent?


Ans.E is 4


 


3.One of Mr. Horton,his wife,their son,& Mr. Horton's mother is a doctor & another is a lawyer.


a)If the doctor is younger than the lawyer, then the doctor & the lawyer are not blood relatives.


b)If the doctor is a woman, then the doctor & the lawyer are blood relatives.


c)If the lawyer is a man, then the doctor is a man.


Whose occupation you know?


Ans.Mr. Horton:he is the doctor.


 


5.In the following figure:


 


A D


B G E


C F


Each of the seven digits from 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, & 9 is:


a)Represented by a different letter in the figure above.


b)Positioned in the figure above so that A*B*C,B*G*E, & D*E*F are equal.


Which digit does G represent?


Ans.G represents the digit 2.


 


6.Mr. & Mrs. Aye & Mr. & Mrs. Bee competed in a chess tournament.Of the three games played:


a)In only the first game werethe two players married to each other.


b)The men won two games & the women won one game.


c)The Ayes won more games than the Bees.


d)Anyone who lost game did not play the subsequent game.


Who did not lose a game?


Ans.Mrs.Bee did not lose a game.


 


7.Three piles of chips--pile I consists one chip, pile II consists of chips, & pile III consists of three chips--are to be used in game played by Anita & Brinda.The game requires:


a)That each player in turn take only one chip or all chips from just one pile.


b)That the player who has to take the last chip loses.


c)That Anita now have her turn.


From which pile should Anita draw in order to win?


Ans.Pile II


 


8.Of Abdul, Binoy, & Chandini:


a)Each member belongs to the Tee family whose members always tell the truth or to the El family whose members always lie.


b)Abdul says ''Either I belong or Binoy belongs to a different family from the other two."


Whose family do you name of?


Ans.Binoy's family--El.


 


Section B


Aptitude Preparation Website


C programs are asked in this section


1.Write a program to insert a node in a sorted linked list.


2.Write a program to implement the Fibonacci series.


3.Write a program to concatenate two circular linked lists into a single circular list.


4.A function even_odd_difference()passes the array of elements.Write a program to calculate the difference of the two sums of which one sum adds the elements of odd ones & another adds the elments of even ones.


5.Write a program to reverse a linked list.


 


Section C


Questions on C++ are asked here


Base class has some virtual method & derived


class has a method with the same name. If we initialize the base class pointer with derived


object,. calling of that virtual method will result in which method being called?


a. Base method


b. Derived method..


Ans. b


Almost all questions are of this kind. Go through virtual functions concepts in C++ & how the pointers to functions would be handled.


Keep Watching for more AZTEC Previous & Latest Placement Question Papers here.


Remember a lotta these questions with detailed explanation can be found At this Website

No comments:

Take Advantage Of 25 of the finest Articles to help u prepare for the Placement Papers and Interview questions
You’d Never Guess How easy it is to get a job after reading these placement preparation articles

Here are 25 Placement Preparation Articles


 

© New Placement papers | Irecipe